Már az idegeire megy a folytonos számlák bevitele az ERP rendszerébe? Folyamatosan vigyáznia kell az adatok kézi átírására, majd többször átnézi a beírt adatokat remélve, hogy minden rendben van, és csak akkor erősíti meg a bejegyzést? Nos, ismét elvesztett néhány tíz percet az unalmas bevitel miatt, amelyet minden hónapban a szoftver, amelyet drágán fizet, könnyen megoldhatná Ön helyett.

Vagy talán az Ön szoftvere nem képes erre? Akkor talán itt az ideje a váltásnak – az E-szamla automatikusan felülírja a rendszer összes adatát, és azonnal számviteli dokumentumot hoz létre.

És hogyan is működik ez mind gyakorlatban?

Az E-szamla.com minden felhasználója egy adószám@e-szamla.com e-mail címmel rendelkezik. Amint elküld egy dokumentumot, az fogadott üzenetként jelenik meg a programban a “Bejövő levelek” funkció alatt, ahol folytathatja a munkáját. Legyen szó kép-, PDF-, szöveg- vagy Excel-fájlról, a szükséges számviteli dokumentumok közvetlenül a fogadott fájlból is létrehozhatóak.

Ha úgy gondolja, hogy az említett funkció hozzájárulhat a gyorsabb vállalati ügyintézéséhez, akkor regisztráljon INGYENESEN még ma!

Leave a Reply