10 ok, amiért érdemes MOST kipróbálnia az E-számla számlázó programot!

A program felhő alapú, azaz azonnal elérhető, könnyen használható és ingyenes. Szeretne többet megtudni róla? Akkor örömmel  bemutatjuk Önnek!

Mivel számos számlázó program létezik a piacon amelyek közül választhat, ezért úgy döntöttünk, hogy tíz pontban összefoglaljuk a programunk előnyeit. Se több se kevesebb. Rövid, tömör, világos és érthető bemutatás – teljesen az E-számla stílusa szerint.

  1. Legyen minden adata elérhető egy helyen! Az E-számla program egyesíti a teljes ERP rendszerét, készletét és webáruházát.
  2. A program használata teljesen ingyenes. Tényleg nem fizet semmit a “BASIC” csomag kiválasztása során. Egyszerűen regisztráljon és már kezdheti is a számlázást.
  3. A PREMIUM csomagban, amelyet pedig továbbfejlesztettünk, jelentéseket is készíthet.
  4. A program elérhető bárhol és bármikor. Adataihoz hozzáférhet akár mobiltelefonon és tabletten keresztül is amikor úton van, vagy használhatja akár otthona kényelmében számítógépen keresztül.
  5. Teljesen ingyenesen ügyféltámogatás. Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-tól 16 óráig elérhető el e-mailen illetve telefonszámon.
  6. Számlák nyomtatott formátumban. Küldje el és nyomtassa ki a számlákat Google Cloud Print nyomtatón keresztül.
  7. Ezentúl pénzforgalma végre ellenőrzés alatt lesz! Kövesse az összes megrendelést, díjbekérőt és számlát a jelenlegi helyzetük alapján.
  8. Az E-számla programban már több mint 40 000 aktív felhasználó bízik több országban. Csatlakozzon és legyen Ön is az elégedett felhasználók között.
  9. Testreszabható sablonok. Ha a már létező sablonok közül esetleg egyik sem felelne meg az Ön számára, akkor írjon nekünk bátran és elkészítjük a kívánt sablont.
  10. Az egyszerűségben van a hatalom! Az E-számla programot könnyen megértheti és már az első néhány perc használata során elsajátíthatja annak alapjait. Nem hiszi el? Regisztráljon és próbálja ki ingyenesen!
Leave a Reply