ÁRLISTA

  Az árak ÁFA nélkül vannak.

Regisztráljon most!

30 napos ingyenes próbaverzió.

 

Digitalizálja és automatizálja számvitelét!
Válassza ki vállalkozása számára megfelelő csomagot!

 FREE


0 Ft

Felhasználók száma
 1


Szolgáltatás

 havi 15 db e-számla ingyenes kiállítása


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A FREE  csomag felhasználói nem jogosultak a telefonon vagy e-mail címen történő ügyfélszolgálatra. Az ügyfélszolgálat az FREE csomagban csak akkor érhető el, ha az ügyfélszolgálatot egy hónapra előre fizeti ki  árlista tartalmazza a tarifát).


 BASIC


2500 Ft hónaponta

Felhasználók száma

 3 felhasználóig*


Szolgáltatások

 korlátlan számú e-számla kiállítása
pénztár
bank
 főkönyv
 készlet vezetés


Ügyfélszolgálat

e-mail címen keresztül
telefonon keresztül
TeamViewer alkalmazáson keresztül

 PREMIUM


7500 Ft hónaponta

Felhasználók/vállalatok száma

 5 felhasználóig* (több vállalat/felhasználó esetén a csomag ára magasabb)


Szolgáltatás

 korlátlan számú e-számla kiállítása
pénztárgép
bank
főkönyv
készlet vezetés
mérlegjelentések
állóeszközök
több vállalkozás működtetése


Ügyfélszolgálat

e-mail címen keresztül
telefonon keresztül
TeamViewer alkalmazáson keresztül

Integráció az online áruházakkal (mindhárom csomagban):

App for iOS and Android

Shopify interface

WooCommerce plug-in

Magento

Presta Shop

Google Cloud Print

Bluetooth hordozható nyomtató

OCR adatszkennelés

adatok importálása és exportálása

Az általunk kínált előnyök:

A program ingyenes tesztelése

A regisztráció után 30 nap ingyenes programtesztelést és ingyenes ügyfélszolgálatot kínálunk,

A program ingyenes használata

FREE csomagot kínálunk, amely teljesen ingyenes a felhasználók számára. A többi csomag esetén nem kell aláírni semmilyen szerződést, hanem havi előfizetést szükséges fizetni.

Belépés a programba

Programunkhoz bármilyen számítógépről, laptopról vagy mobiltelefonról és bárhonnan hozzáférhet. Csak internetre van szüksége.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi a teendőm ahhoz, hogy e-számlákat küldhetek?

Az e-számlák gyors és hatékony elküldéséhez, először regisztrálnia kell a programunkba. A regisztráció a következő linken lehetséges: https://e-szamla.com/rhu/SignUp. A regisztráció után minden felhasználó hozzáférést kap egy havi BASIC csomaghoz a program ingyenes teszteléséhez. Ebben a hónapban minden ügyfél ingyenes ügyfélszolgálattal is rendelkezi (telefonon, e-mailben vagy TeamVieweren keresztül).

Mi történik a program ingyenes próbaverziójának lejártát követően?

A tesztelési időszak lejártát követően a program két lehetőséget kínál feliratkozáskor: a program megrendelése vagy hozzáférés a FREE csomaghoz. Ha FREE csomagra szeretne váltani, akkor válassza a FREE csomag elérésének lehetőségét, ha pedig a BASIC ill. a PREMIUM csomagot szeretné, akkor előfizetnie kell a programra.

A program ingyenes próbaverziójának lejártát követően  szükséges- e szerződést aláírni az együttműködés folytatásához?

A program 30 napos ingyenes tesztelése után nem kell semmilyen szerződést sem aláírni, hanem havi előfizetési díjat kell fizetni a BASIC és a PREMIUM csomagokért. Ha több előfizetést fizet ki előre, akkor kedvezményt kap. Az árakat az árlista tartalmazza. Az FREE csomag ingyenes, tehát nincs havi előfizetési díj.

Hogyan kell megszerkezteni az első számlát?

A számla szerkeztését a következő linken tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=83_WAT7H1ts&feature=emb_logo

Lehetséges az adatcsere a programban online áruházakkal?

Az e-számla program lehetővé teszi az automatikus adatcserét egy harmadik fél online áruházaival. Az adatcsere mindkét irányban zajlik. Az online áruházakkal történő adatcsere a következő szabványos platformon érhető el:

Több információt a következő linken találhat: https://e-szamla.com/HelpHU/WikiPage?action=reload&page=

Hogyan lehet bevinni a számlát a programba?

A számla az Új bejegyzés opción keresztül kerül be a programba. Ez az opció csak a PREMIUM csomagban érhető el.

Telepítenem kell az alkalmazást a számítógépre, mobiltelefonra vagy táblagépére?

Az alkalmazást nem kell telepíteni, és csak internetre van szüksége van a működtetéshez. Jelentkezzen be a programba a felhasználónevével és jelszavával. Az alkalmazást bármilyen számítógépen, mobiltelefonon vagy táblagépen használhatja.

Fizethető a telefonos ügyfélszolgálat?

Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat, ingyenes e-mail támogatást és TeamViewer támogatást kap a program tesztelésének első hónapjában. A program ingyenes próbaverziójának lejárta után az ügyfélszolgálatot a szolgáltatások árlistája szerint számítjuk fel. A próbaidőszakot követően a FREE csomag felhasználói nem jogosultak telefonos vagy e-mail támogatásra. A támogatás az FREE csomagban szerezhető be, ha a támogatást egy hónappal előre fizetik meg (a tarifát az árlista tartalmazza).

Mit csinál a program a tesztelési időszak alatt, vagy lehet számlákat küldeni?

A programtesztelési időszak alatt általában számlákat küldhet és állíthat ki a programból, az összes többi funkció szintén rendelkezésre áll.

Mi történik a programba bevitt adatokkal a program tesztelése után?

A próbaidőszak alatt bevitt adatok a teszt lejárta után a programban maradnak. Az adatokat saját kezűleg kezeli a programban.

A FREE csomag fizetendő?

A FREE csomag ingyenes, tehát nincs havi előfizetési díj.
Megjegyzés: A próbaidőszak után a FREE csomagfelhasználók nem részesülnek telefonos vagy e-mail támogatásban. Az ügyfélszolgálat a FREE csomagban akkor kapható, ha az ügyfélszolgalatot egy hónapra előre fizetik ki (a tarifát az árlista tartalmazza).

Mi a helyzet, ha a FREE somagot használom, de egy idő után a BASIC ill. a PREMIUM csomag használata mellett döntök?

Ha bármikor úgy dönt, hogy BASIC vagy a PREMIUM csomagot szeretné használni, akkor csak meg kell rendelnie a programot.
Megjegyzés: Miután FREE csomagról átváltott BASIC vagy PREMIUM csomagra, már nem térhet vissza a FREE csomagra. Ha a BASIC csomagban van, és át akarja váltani a PREMIUM csomagra, akkor ez lehetséges, úgyszíntén a PREMIUM csomagról a BASIC csomagra is válthat.

Lépjen velünk kapcsolatba:

Rendkívül elégedett vagyok az Eurofaktura programmal. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetem a számlákat, és raktárakat vezethetek, ami nagyon fontos számomra. A program felülete mindenki számára elérhető, és logikus lépésekkel könnyen hozzá tud adni egy ügyfelet, elkészítheti a teljes számlát, és egyetlen kattintással elküldheti azt. Ha bármilyen kiegészítőre van szükségem vállalkozásom számára, akkor a fejlesztők gyorsan megértik a kérésem és testreszabják a programot.

Meghatározhatatlan vágyom van, hogy elsősorban az egész programot megdicsérjem. Minden dicséret az ingyenes e-számlák elküldéséhez a kis- és közepes vállalkozások számára. Többek közt a vállalkozás regisztrációja egyszerű, a számlázás könnyűs és mindenekelőtt az ügyfélszolgálat kedves, a jelentéstétel nagyon gyors, ugyanúgy a segítség és a hibaelhárítás is. Melegen ajánlom a programot!

Az e-számlázás számomra világos, és minden elismerésem a vállalatnak. Nagyon egyszerű, gyors, és ami a legjobb – ingyenes. A program magába foglalja a teljes üzleti vezetéshez szükséges elemeket és megoldásokat.